Skip to content

Stålkvaliteter

1.4462 X2CrNiMoN22-5-3

1.4462 X2CrNiMoN22-5-3

1.4462 / X2CrNiMoN22-5-3 er en dupleks legering i rustfritt stål som er kjent for sin høye styrke, utmerkede korrosjonsbestandighet og gode sveisbarhet. Materialet brukes ofte til produksjon av ulike produkter, blant annet kjemisk prosessutstyr, olje- og gassrørledninger og marine komponenter.

I bunn og grunn er 1.4462 / X2CrNiMoN22-5-3 en høyytelseslegering med eksepsjonell motstand mot korrosjon, spenningskorrosjon og gropkorrosjon. Den unike dupleksstrukturen gir høy styrke og seighet, noe som gjør den til et utmerket valg for deler som krever høy ytelse og pålitelighet.

Enten du jobber i kjemisk industri, olje- og gassindustri eller marin industri, er 1.4462 / X2CrNiMoN22-5-3 et ideelt materiale for en lang rekke bruksområder. Den unike kombinasjonen av egenskaper gjør det til et utmerket valg for komponenter som krever høy motstand mot korrosjon og mekanisk belastning, samt høy styrke.

Når du skal velge riktig materiale til prosjektet ditt, er det viktig å samarbeide med en leverandør som har lang erfaring på området. Hos Tubes and Pipes har vi spesialisert oss på å levere høykvalitets 1.4462 / X2CrNiMoN22-5-3 rustfritt stål og relaterte produkter til kunder over hele verden.

Med mange års erfaring i bransjen kan vårt ekspertteam hjelpe deg med å velge riktig materiale for dine spesifikke behov. Uansett om du trenger spesialtilpassede deler eller bulkbestillinger, kan vi tilby deg de høykvalitetsmaterialene du trenger for å få jobben gjort riktig.

Kontakt oss i dag for å høre mer om vår rustfrie stållegering 1.4462 / X2CrNiMoN22-5-3 og hvordan vi kan hjelpe deg med prosjektet ditt.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?