Skip to content

Stålkvaliteter

34CrNiMo6

34CrNiMo6

Er du på utkikk etter en høykvalitets stålkvalitet med høy styrke for dine industrielle behov? Da bør du vurdere 34CrNiMo6 – et populært krom-nikkel-molybdenlegert stål med utmerkede mekaniske egenskaper og høy seighet.

Hos Tubes and Pipes har vi spesialisert oss på å levere stålkvaliteter av topp kvalitet som 34CrNiMo6 til et bredt spekter av bransjer, blant annet luftfart, bilindustri og olje- og gassindustrien. Vår ekspertise innen innkjøp og bearbeiding av materialer av høy kvalitet sikrer at kundene våre får de best mulige produktene for sine behov.

En av de viktigste fordelene med 34CrNiMo6 er den høye styrken og slitestyrken, noe som gjør den ideell til bruk i bruksområder med høy belastning, som tannhjul, aksler og andre komponenter som utsettes for gjentatte belastninger og støt. Denne stålkvaliteten har også god herdbarhet, noe som gjør den egnet for varmebehandlingsprosesser som herding og anløping for å oppnå enda høyere hardhet og styrke.

I tillegg til de mekaniske egenskapene er 34CrNiMo6 også svært motstandsdyktig mot utmatting og korrosjon, noe som gjør det egnet for bruk i krevende miljøer. Dette gjør det til et pålitelig materiale for en rekke industrielle anvendelser.

Det er imidlertid viktig å merke seg at 34CrNiMo6 er et høylegert stål, noe som kan gjøre det vanskeligere å bearbeide enn andre ståltyper. Riktig bearbeidingsteknikk må brukes for å sikre at materialet bearbeides i henhold til de nødvendige spesifikasjonene.

Hos Tubes and Pipes forstår vi de unike kravene i ulike bransjer og tilbyr skreddersydde løsninger for å møte kundenes spesifikke behov. Vårt erfarne team er dedikert til å tilby utmerket kundeservice, konkurransedyktige priser og levering av produkter av høy kvalitet til rett tid.

Uansett om du trenger 34CrNiMo6-stål til romfart, bilindustri eller olje- og gassindustrien, er vi løsningen for alle dine stålbehov. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og hvordan vi kan hjelpe deg med å finne de beste materialene for dine industrielle bruksområder.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?