Skip to content

Euronorm

EN10305

EN10305

EN 10305 er en europeisk standard som definerer de tekniske leveringsbetingelsene for sømløse, kaldtrekkede stålrør med sirkulært tverrsnitt til presisjonsformål. Standarden spesifiserer toleransene for rørets dimensjoner, form og masse, samt kravene til mekaniske egenskaper og kjemisk sammensetning.

Standarden EN 10305 gjelder for rør med en utvendig diameter fra 4 mm til 120 mm og en veggtykkelse fra 0,5 mm til 10 mm. Rørene produseres ved kaldtrekking eller kaldvalsing og leveres i normalisert eller normalisert og herdet tilstand.

Vi tilbyr et bredt utvalg av sømløse, kaldtrukne rør som oppfyller EN 10305-standarden. Rørene våre er tilgjengelige i ulike materialer, inkludert karbonstål, rustfritt stål og legert stål, for å dekke ulike bruksområder og miljøer.

Våre rør har utmerket dimensjonsnøyaktighet og overflatefinish, noe som gjør dem egnet til presisjonsapplikasjoner som krever små toleranser, for eksempel hydrauliske og pneumatiske systemer, instrumentering og bilkomponenter. I tillegg er rørene våre svært motstandsdyktige mot korrosjon, slitasje og utmatting, noe som sikrer langvarig ytelse i krevende miljøer.

Vi tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter for å dekke kundenes spesifikke behov, inkludert ulike diametre, veggtykkelser, lengder og overflatebehandlinger. Vårt team av erfarne fagfolk jobber tett sammen med kundene våre for å sikre at de får det riktige produktet for sitt bruksområde.

På nettstedet vårt er vi opptatt av å tilby kundene våre EN 10305-rør av høy kvalitet og eksepsjonell kundeservice. Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om produktene våre og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine behov for presisjonsrør.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?