Skip to content

Euronorm

EN10210-1+2

EN10210-1+2

EN10210-1+2 er en europeisk standard som spesifiserer de tekniske leveringsbetingelsene for varmebehandlede hulprofiler av ulegert stål og finkornstål. Standarden er mye brukt i ulike bransjer, blant annet bygg- og anleggsbransjen, maskinindustrien og bilindustrien.

Kjernen i EN10210-1+2 er kravene til produksjonsprosess, dimensjoner, toleranser og tekniske leveringsbetingelser for varmebehandlede hule konstruksjonsprofiler. Ved å følge denne standarden kan produsentene sikre at produktene deres oppfyller de nødvendige kvalitets- og ytelsesstandardene, slik at kundene får pålitelige og sikre produkter.

En av de viktigste fordelene med å bruke produkter som oppfyller EN10210-1+2, er at de har utmerket strukturell styrke, holdbarhet og bæreevne. Dette gjør dem ideelle for en rekke bruksområder, blant annet bygge- og brokonstruksjoner, maskin- og utstyrsproduksjon og transportinfrastruktur.

I tillegg til de tekniske spesifikasjonene støtter EN10210-1+2 også bærekraftig utvikling ved å fremme bruk av resirkulerte materialer i produksjonen av hule profiler. Ved å bruke resirkulert stål kan produsentene redusere miljøpåvirkningen og fremme en mer sirkulær økonomi.

Alt i alt er EN10210-1+2 en viktig standard for alle som er involvert i design, produksjon eller bruk av varmebehandlede hulprofiler. Ved å sørge for at denne standarden overholdes, kan bedrifter sikre kvaliteten og ytelsen til produktene sine, samtidig som de bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Hos oss er vi opptatt av å gi kundene våre best mulig service og støtte. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov.

Hvis du er på utkikk etter sømløse stålrør av høy kvalitet som oppfyller EN10210-1+2-standarden, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å dekke dine behov for industrielle rør.

Standarden EN10210-1+2 spesifiserer tekniske leveringsbetingelser for varmebehandlede hulprofiler av ulegert stål og finkornstål. Her er noen eksempler på stålkvaliteter som omfattes av denne standarden:

S355J2H: Dette er en ulegert stålkvalitet med en minste flytegrense på 355 N/mm². Den egner seg for bruk i konstruksjonsapplikasjoner som bygg og anlegg.

S420MH: Dette er en finkornet stålkvalitet med en minimum flytegrense på 420 N/mm². Den egner seg til bruk i konstruksjoner som offshorekonstruksjoner og broer.

S235JRH: Dette er en ulegert stålsort med en minimum flytegrense på 235 N/mm². Den egner seg for bruk i konstruksjonsapplikasjoner som bygg og anlegg.

S275J2H: Dette er en ulegert stålsort med en minste flytegrense på 275 N/mm². Den egner seg til bruk i konstruksjonsapplikasjoner som bygg og anlegg.

S355NH: Dette er en finkornet stålkvalitet med en minste flytegrense på 355 N/mm². Den egner seg til bruk i konstruksjoner som offshorekonstruksjoner og broer.

Dette er bare noen få eksempler på stålkvaliteter som oppfyller EN10210-1+2-standarden. Hos oss tilbyr vi et bredt utvalg av varmebehandlede, sømløse stålrør i ulike stålkvaliteter for å dekke kundenes spesifikke behov.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?