Skip to content

Euronorm

EN10297-1

EN10297-1

Standarden EN10297-1 spesifiserer de tekniske leveringsbetingelsene for sømløse sirkulære stålrør til mekaniske og generelle tekniske formål. Standarden dekker et bredt spekter av tekniske krav til sømløse stålrør, inkludert rørenes kjemiske sammensetning, mekaniske egenskaper og dimensjonstoleranser. Standarden dekker også verifisering og inspeksjon av rørene, samt krav til merking, emballering og etikettering.

Standarden inneholder krav til den kjemiske sammensetningen av stålet som brukes til å produsere rørene, inkludert maksimalt tillatte nivåer av visse grunnstoffer som karbon, silisium, mangan, svovel og fosfor. Den inneholder også krav til rørenes mekaniske egenskaper, for eksempel minimumsverdier for flytegrense, strekkfasthet og forlengelse.

I tillegg til den kjemiske sammensetningen og de mekaniske egenskapene spesifiserer standarden dimensjonstoleranser for rørene, inkludert ytre diameter, veggtykkelse og lengde. Standarden inneholder også krav til verifisering og inspeksjon av rørene, inkludert testmetoder og akseptkriterier.

Hos oss følger vi EN10297-1-standarden og sørger for at våre sømløse stålrør oppfyller kundenes spesifikke krav. Vi bruker kun råvarer av høyeste kvalitet og benytter avanserte produksjonsteknikker for å produsere sømløse stålrør som er sterke, holdbare og pålitelige. Rørene våre er mye brukt i en rekke mekaniske og generelle tekniske anvendelser, blant annet i bil-, romfarts- og byggebransjen.

I tillegg til å overholde EN10297-1-standarden er vi opptatt av å gi kundene våre den beste servicen og støtten. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov.

Standarden EN10297-1 spesifiserer en rekke stålkvaliteter som egner seg for mekaniske og generelle tekniske formål. Noen eksempler på stålsorter som er i samsvar med denne standarden er blant annet:

20MnV6: Denne stålkvaliteten inneholder krom, molybden og vanadium, noe som øker styrken og seigheten. Den brukes ofte til produksjon av hydrauliske sylindere, aksler og maskindeler.

E355: Denne ståltypen har høy flytegrense og god slagfasthet, noe som gjør den egnet til krevende mekaniske bruksområder. Den brukes ofte til produksjon av kraner, anleggsutstyr og borerigger.

E235: Denne ståltypen har lavt karboninnhold og gode kaldformingsegenskaper, noe som gjør den egnet til produksjon av rør til hydrauliske og pneumatiske systemer.

25CrMo4: Denne ståltypen inneholder krom og molybden, noe som gir den utmerket korrosjonsbestandighet og styrke ved høye temperaturer. Den brukes ofte til produksjon av deler til bil- og flyindustrien.

C45E: Denne stålkvaliteten har et høyt karboninnhold og god herdbarhet, noe som gjør den egnet til produksjon av tannhjul, aksler og andre komponenter som krever høy styrke og slitestyrke.

Hos oss kan vi produsere sømløse stålrør i en rekke stålkvaliteter som oppfyller EN10297-1-standarden. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres spesifikke behov og krav, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller de nøyaktige spesifikasjonene.

Her er alle stålkvalitetene for EN10297-1:

Hver av disse stålkvalitetene har sine egne unike egenskaper og kjennetegn, og de brukes ofte til en rekke industrielle formål, blant annet i maskin-, bil- og flyindustrien. På nettstedet vårt tilbyr vi et bredt utvalg av sømløse stålrør for mekaniske og generelle tekniske formål, inkludert rør som oppfyller spesifikasjonene i EN10297-1. Rørene våre produseres ved hjelp av den nyeste teknologien og det nyeste utstyret for å sikre høy kvalitet og pålitelighet, og vi tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter for å dekke kundenes spesifikke behov. Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om våre produkter og tjenester.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?