Skip to content

Om Tubes and Pipes

Logistikk

Tubes and Pipes er en ledende distributør av sømløse rør som spesialiserer seg på å levere produkter av høy kvalitet til kunder over hele verden. Med mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss et godt rykte og er opptatt av å gi kundene våre best mulig service.

Som distributør av sømløse rør forstår vi hvor viktig logistikk er for å sikre at produktene våre blir levert til kundene våre i tide og i perfekt stand. Derfor har vi investert i et topp moderne lager- og logistikknettverk som gjør at vi kan levere raskt og pålitelig til kundene våre, uansett hvor de befinner seg.

Vi tilbyr ulike typer logistikktjenester for å sikre at vi oppfyller kundenes ønsker og krav på best mulig måte. Les mer om de ulike logistikkmulighetene vi tilbyr nedenfor, eller ta kontakt med oss direkte ved å ringe våre selgere slik at vi kan svare på alle spørsmålene dine.

Henting fra lageret

Vi gir kundene våre muligheten til selv å hente produktene sine på lageret vårt på virkedager fra mandag til fredag. Med dette tilbudet har du for eksempel mulighet til å fylle en lastebil på vei tilbake og dermed redusere kostnadene.

Leveres til bestemmelsesstedet

Har du ikke tid eller mulighet til å hente produktene selv? Ingen grunn til bekymring! Vårt logistikknettverk omfatter en flåte av moderne lastebiler og containere som er designet for å transportere våre sømløse rør trygt og effektivt. Vi samarbeider tett med våre logistikkpartnere for å sikre at produktene våre transporteres på en så kostnadseffektiv måte som mulig, uten at det går på bekostning av kvalitet eller sikkerhet. Vi sørger for at vi også kan levere konkurransedyktig når det ikke er behov for et helt lastebillass!

Vi ordner full levering av produktene dine til ditt eget lager. Ta kontakt med oss for å diskutere de ulike mulighetene og hva som er aktuelt for din bestilling.

Direkte leveranser fra fabrikk

For de av våre kunder som har produkter som skal leveres direkte fra fabrikken vår, inkluderer vi leveringstjenesten. Leveringen innebærer at produktene leveres ferdig fortollet til kundens adresse.

Vi kan enten levere i containere, åpne containere eller med lastebiler. Ved behov tilbyr vi også å konvertere containerleveranser til lastebilleveranser.

I tillegg til vårt logistikknettverk tilbyr vi også en rekke verdiøkende tjenester til kundene våre, blant annet kapping og produksjon av sømløse rør etter kundens spesifikke behov. Ekspertteamet vårt er dedikert til å yte personlig service og støtte til kundene våre, og vi er stolte av å kunne tilby raske leveringstider og konkurransedyktige priser.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig distributør av sømløse rør med et sterkt logistikknettverk, trenger du ikke lete lenger enn til Tubes & Pipes. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og hvordan vi kan hjelpe deg med prosjektet ditt.

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?