Skip to content

Stålkvaliteter

P275NL2

P275NL2

P275NL2 er en lavtemperaturstålkvalitet som er spesielt utviklet for bruk i trykkbeholdere og rørsystemer som opererer ved lave temperaturer. Det er en normalisert, sveisbar, finkornet stålkvalitet med gode mekaniske egenskaper og utmerket seighet, selv ved lave temperaturer.

Våre P275NL2-stålrør produseres ved hjelp av avansert teknologi og utstyr som sikrer at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Rørene gjennomgår strenge test- og kvalitetskontrollprosesser, inkludert ikke-destruktiv testing, for å sikre at de oppfyller de nødvendige spesifikasjonene og standardene, som EN 10216-3, ASTM A333 og ASME SA333.

I tillegg til standardproduktene våre tilbyr vi også kundetilpassede løsninger for å oppfylle kundenes spesifikke prosjektkrav. Våre tekniske eksperter kan gi råd om optimal stålkvalitet, dimensjoner og testkrav for ditt prosjekt.

Vi er opptatt av å tilby våre kunder produkter og tjenester av høy kvalitet, og derfor har vi etablert et strengt kvalitetsstyringssystem som dekker alle aspekter av virksomheten vår, fra valg av råmaterialer til inspeksjon og testing av sluttproduktet.

Hvis du trenger P275NL2-stålrør til et lavtemperaturtrykkbeholder- eller rørprosjekt, har vi ekspertisen og erfaringen du trenger. Kontakt oss i dag for å høre mer om våre produkter og tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine prosjektmål.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?