Skip to content

Stålkvaliteter

P355NL1

P355NL1

P355NL1 er en lavtemperaturståltype for trykkbeholdere som ofte brukes i kjemisk og petrokjemisk industri, kraftproduksjon og offshoreteknikk. Det er en sveisbar, finkornet stålkvalitet med gode mekaniske egenskaper og utmerket sveiseevne, noe som gjør den ideell for bruk i krevende miljøer.

Våre P355NL1-stålrør produseres ved hjelp av avansert teknologi og utstyr, noe som sikrer at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Rørene gjennomgår strenge test- og kvalitetskontrollprosesser, inkludert ikke-destruktiv testing, for å sikre at de oppfyller de nødvendige spesifikasjonene og standardene, som EN 10216-3, ASTM A333 og ASME SA333.

I tillegg til standardproduktene våre tilbyr vi også kundetilpassede løsninger for å oppfylle kundenes spesifikke prosjektkrav. Våre tekniske eksperter kan gi råd om optimal stålkvalitet, dimensjoner og testkrav for ditt prosjekt.

Vi er opptatt av å tilby våre kunder produkter og tjenester av høy kvalitet, og derfor har vi etablert et strengt kvalitetsstyringssystem som dekker alle aspekter av virksomheten, fra valg av råmaterialer til inspeksjon og testing av sluttproduktet.

Hvis du trenger P355NL1-stålrør til lavtemperatur trykkbeholdere, har vi ekspertisen og erfaringen du trenger. Kontakt oss i dag for å høre mer om våre produkter og tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine prosjektmål.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?