Skip to content

Stålkvaliteter

P460N

P460N

P460N er et høyfast trykkbeholderstål som ofte brukes i kjemisk og petrokjemisk industri, kraftproduksjon og offshore-teknikk. Det er en sveisbar, finkornet stålkvalitet med gode mekaniske egenskaper og utmerket seighet, noe som gjør den ideell for bruk i krevende miljøer.

Våre P460N-stålrør produseres ved hjelp av avansert teknologi og utstyr, noe som sikrer at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Rørene gjennomgår strenge test- og kvalitetskontrollprosesser, inkludert ikke-destruktiv testing, for å sikre at de oppfyller de nødvendige spesifikasjonene og standardene, som EN 10216-3, ASTM A333 og ASME SA333.

I tillegg til standardproduktene våre tilbyr vi også kundetilpassede løsninger for å oppfylle kundenes spesifikke prosjektkrav. Våre tekniske eksperter kan gi råd om optimal stålkvalitet, dimensjoner og testkrav for ditt prosjekt.

Vi er opptatt av å gi kundene våre produkter og tjenester av høy kvalitet, og derfor har vi etablert et strengt kvalitetsstyringssystem som dekker alle aspekter av virksomheten vår, fra valg av råmaterialer til inspeksjon og testing av sluttproduktet.

Hvis du trenger P460N-stålrør til dine høyfaste trykkbeholdere, har vi ekspertisen og erfaringen som skal til for å dekke dine behov. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine prosjektmål.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?