Skip to content

Stålkvaliteter

P460NH

P460NH

P460NH er et normalisert trykkbeholderstål med høy styrke som ofte brukes i kjemisk og petrokjemisk industri, kraftproduksjon og offshore-teknikk. Det er en sveisbar, finkornet stålkvalitet med gode mekaniske egenskaper og utmerket seighet, noe som gjør den ideell for bruk i krevende miljøer.

Våre P460NH-stålrør produseres ved hjelp av avansert teknologi og utstyr, noe som sikrer at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Rørene gjennomgår strenge test- og kvalitetskontrollprosesser, inkludert ikke-destruktiv testing, for å sikre at de oppfyller de nødvendige spesifikasjonene og standardene, som EN 10216-3, ASTM A333 og ASME SA333.

I tillegg til standardproduktene våre tilbyr vi også kundetilpassede løsninger for å oppfylle kundenes spesifikke prosjektkrav. Våre tekniske eksperter kan gi råd om optimal stålkvalitet, dimensjoner og testkrav for ditt prosjekt.

Vi er opptatt av å tilby kundene våre produkter og tjenester av høy kvalitet, og derfor har vi etablert et strengt kvalitetsstyringssystem som dekker alle aspekter av virksomheten vår, fra valg av råmaterialer til inspeksjon og testing av sluttproduktet.

Hvis du trenger P460NH-stålrør til høyfast normaliserte trykkbeholdere, har vi ekspertisen og erfaringen du trenger. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine prosjektmål.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?