Skip to content

Stålkvaliteter

S235J2

S235J2

S235J2 er et ulegert konstruksjonsstål som vanligvis brukes i bygg- og anleggsbransjen. Det er en del av stålsorten S235, som blant annet omfatter S235JR, S235J0 og S235J2. Denne stålkvaliteten er kjent for sin gode formbarhet, sveisbarhet og styrke, noe som gjør den til et populært valg for en rekke bruksområder.

S235J2 kjennetegnes av en minste flytegrense på 235 MPa, som er den samme som for S235JR og S235J0. S235J2 er imidlertid merket «J2», noe som betyr at den har blitt utsatt for en Charpy V-notch-slagtest ved -20 °C. Dette sikrer at S235J2 har utmerkede seighetsegenskaper selv ved lave temperaturer, noe som gjør den egnet for bruk i kaldt klima eller tøffe miljøer.

Den kjemiske sammensetningen av S235J2 omfatter karbon, mangan, fosfor, svovel og silisium. Det har et maksimalt karboninnhold på 0,20 %, noe som gjør det lettere å sveise og forme enn enkelte andre ståltyper. S235J2 er også kjent for sin gode bearbeidbarhet og utmerkede kaldformingsegenskaper, noe som gjør det egnet for en lang rekke produksjonsprosesser.

Hos oss produserer vi stålrør av høy kvalitet i S235J2 og andre ståltyper. Vi bruker avanserte produksjonsteknikker for å produsere sømløse stålrør som er sterke, holdbare og pålitelige. Rørene våre er mye brukt i en rekke bruksområder, blant annet bygg-, anleggs- og infrastrukturprosjekter.

Vi er opptatt av å gi kundene våre det høyeste nivået av service og support. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere tilpassede løsninger som oppfyller deres spesifikke behov. Vårt ekspertteam er alltid tilgjengelig for teknisk support og rådgivning, og vi er opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og erfaren produsent av stålrør i S235J2 og andre ståltyper av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine spesifikke behov og krav.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?