Skip to content

Stålkvaliteter

S275J2

S275J2

S275J2 er et ulegert konstruksjonsstål som er en del av ståltypefamilien S275. Den er mye brukt i bygg- og anleggsindustrien på grunn av sin høye styrke, gode formbarhet og utmerkede sveisbarhet. Denne ståltypen ligner på S275JR og S275J0, men har litt forskjellige mekaniske egenskaper og kjemisk sammensetning.

S275J2 kjennetegnes av en minste flytegrense på 275 MPa, noe som tilsvarer de andre S275-stålkvalitetene. Den har imidlertid et høyere karboninnhold enn S275JR og S275J0, noe som kan gi bedre styrke og hardhet. S275J2 brukes ofte i byggeprosjekter, som bygninger, broer og infrastruktur, samt i produksjon av tunge maskiner og utstyr.

Den kjemiske sammensetningen av S275J2 omfatter karbon, mangan, fosfor, svovel og silisium. Den har et maksimalt karboninnhold på 0,20 %, som tilsvarer S275J0, og et litt høyere maksimalt manganinnhold. Dette gir en stålkvalitet som er bedre egnet for bruksområder som krever høyere styrke og hardhet enn S275JR og S275J0.

Hos oss produserer vi stålrør av høy kvalitet i S275J2 og andre stålkvaliteter. Vi bruker avanserte produksjonsteknikker for å produsere sømløse stålrør som er sterke, holdbare og pålitelige. Rørene våre er mye brukt i en rekke bruksområder, blant annet i bygge-, anleggs- og infrastrukturprosjekter.

Vi er opptatt av å gi kundene våre det høyeste nivået av service og support. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov. Ekspertteamet vårt er alltid tilgjengelig for teknisk støtte og rådgivning, og vi er opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og erfaren stålrørprodusent som bruker S275J2 og andre stålkvaliteter av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine spesifikke behov og krav.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?