Skip to content

Stålkvaliteter

S275JR

S275JR

S275JR er et ulegert konstruksjonsstål som er mye brukt i bygg- og anleggsbransjen. Det er en del av stålsorten S275, som blant annet omfatter S275J0 og S275J2. Denne ståltypen er kjent for sin høye styrke, gode formbarhet og utmerkede sveisbarhet, noe som gjør den til et populært valg for en rekke bruksområder.

S275JR kjennetegnes av en minste flytegrense på 275 MPa, som er på nivå med andre S275-stålkvaliteter. Den har også et lavt karboninnhold, noe som gjør den enkel å sveise og forme. S275JR brukes ofte i byggeprosjekter, som bygninger, broer og infrastruktur, samt i produksjon av tunge maskiner og utstyr.

Den kjemiske sammensetningen av S275JR omfatter karbon, mangan, fosfor, svovel og silisium. Det har et maksimalt karboninnhold på 0,24 %, noe som gjør det lettere å sveise og forme enn enkelte andre ståltyper. S275JR er også kjent for sin gode bearbeidbarhet og utmerkede kaldformingsegenskaper, noe som gjør det egnet for en lang rekke produksjonsprosesser.

Hos oss produserer vi stålrør av høy kvalitet i S275JR og andre stålkvaliteter. Vi bruker avanserte produksjonsteknikker for å produsere sømløse stålrør som er sterke, holdbare og pålitelige. Rørene våre er mye brukt i en rekke bruksområder, blant annet i bygge-, anleggs- og infrastrukturprosjekter.

Vi er opptatt av å gi kundene våre det høyeste nivået av service og support. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov. Ekspertteamet vårt er alltid tilgjengelig for teknisk støtte og rådgivning, og vi er opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og erfaren stålrørprodusent som bruker S275JR og andre stålkvaliteter av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine spesifikke behov og krav.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?