Skip to content

Stålkvaliteter

S355J0

S355J0

S355J0 er et ulegert konstruksjonsstål som er mye brukt i bygg- og anleggsindustrien på grunn av sin høye styrke og gode sveisbarhet. Det er en del av stålsorten S355, som også omfatter S355J2, S355JR og S355K2. Denne stålsorten er kjent for sin utmerkede seighet og slagfasthet, noe som gjør den ideell for krevende bruksområder.

S355J0 har en minste flytegrense på 355 MPa, noe som tilsvarer andre S355-stålkvaliteter. Denne høye styrken gjør at den kan brukes i bruksområder som krever strukturell støtte, for eksempel broer, bygninger og infrastruktur. Det brukes også til produksjon av tunge maskiner og utstyr.

Den kjemiske sammensetningen av S355J0 omfatter karbon, mangan, fosfor, svovel og silisium. Den har et maksimalt karboninnhold på 0,22 %, noe som er lavere enn S355JR. Dette gir en stålkvalitet som er bedre egnet for bruksområder som krever bedre sveisbarhet.

Hos oss produserer vi stålrør av høy kvalitet i S355J0 og andre stålkvaliteter. Vi bruker avanserte produksjonsteknikker for å produsere sømløse stålrør som er sterke, holdbare og pålitelige. Rørene våre er mye brukt i en rekke bruksområder, blant annet innen bygg-, anleggs- og infrastrukturprosjekter.

Vi er opptatt av å gi kundene våre det høyeste nivået av service og support. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov. Ekspertteamet vårt er alltid tilgjengelig for teknisk support og rådgivning, og vi er opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og erfaren stålrørprodusent som bruker S355J0 og andre stålkvaliteter av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine spesifikke behov og krav.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?