Skip to content

Stålkvaliteter

S355J2

S355J2

S355J2 er et ulegert konstruksjonsstål som er mye brukt i bygg- og anleggsbransjen på grunn av sin høye flytegrense og gode seighet. Det er en del av stålsorten S355, som også omfatter S355J0, S355JR og S355K2. Denne stålsorten er kjent for sin utmerkede slagfasthet og styrke, noe som gjør den ideell for krevende bruksområder.

S355J2 har en minste flytegrense på 355 MPa og en maksimal strekkfasthet på 680-900 MPa, avhengig av tykkelsen. Denne høye styrken gjør at det kan brukes i bruksområder som krever strukturell støtte, for eksempel broer, bygninger og infrastruktur. Det brukes også til produksjon av tunge maskiner og utstyr.

Den kjemiske sammensetningen av S355J2 omfatter karbon, mangan, fosfor, svovel og silisium. Den har et maksimalt karboninnhold på 0,22 %, som er lavere enn S355JR, noe som gjør den mer egnet for bruksområder som krever bedre sveisbarhet. Det har også et høyere manganinnhold, noe som forbedrer herdbarheten og gjør at det kan brukes i bruksområder som krever høyere styrke.

Hos oss produserer vi stålrør av høy kvalitet i S355J2 og andre stålkvaliteter. Vi bruker avanserte produksjonsteknikker for å produsere sømløse stålrør som er sterke, holdbare og pålitelige. Rørene våre er mye brukt i en rekke bruksområder, blant annet innen bygg-, anleggs- og infrastrukturprosjekter.

Vi er opptatt av å gi kundene våre det høyeste nivået av service og support. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov. Ekspertteamet vårt er alltid tilgjengelig for teknisk support og rådgivning, og vi er opptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og erfaren stålrørprodusent som bruker S355J2 og andre stålkvaliteter av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å få vite mer om våre produkter og tjenester, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine spesifikke behov og krav.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?