Skip to content

Stålkvaliteter

S355J2H

S355J2H

S355J2H er et konstruksjonsstål med høy styrke og lavt karboninnhold som er mye brukt i ulike bransjer. Denne stålkvaliteten er et varmebehandlet hulprofil som er ideelt for bruksområder der det kreves høyere mekaniske egenskaper. S355J2H produseres i henhold til standardene EN 10210-1 og EN 10210-2, som spesifiserer de tekniske leveringsbetingelsene for varmebehandlede hulprofiler med sirkulær, kvadratisk, rektangulær eller elliptisk form.

Den kjemiske sammensetningen av S355J2H omfatter karbon, silisium, mangan, fosfor, svovel og andre legeringselementer som niob, vanadium og titan. Denne stålkvaliteten har utmerkede sveiseegenskaper, noe som gjør den velegnet til sveisede konstruksjoner. Den har også gode kaldformingsegenskaper, noe som gjør at den kan formes til ulike former.

S355J2H brukes ofte i bygg- og anleggsindustrien, maskinindustrien og bilindustrien. Det brukes ofte til produksjon av konstruksjonsdeler og komponenter som søyler, bjelker og rør. Den høye styrken og det lave karboninnholdet gjør det til et ideelt valg for bruksområder der vektreduksjon og holdbarhet er kritiske faktorer.

S355J2H er dessuten kjent for sin utmerkede slagfasthet, noe som gjør den velegnet til bruksområder der det kreves motstand mot dynamiske belastninger. Denne stålkvaliteten er også motstandsdyktig mot korrosjon, noe som gjør den egnet for bruk i tøffe miljøer.

S355J2H er en allsidig og pålitelig stålsort med utmerkede mekaniske egenskaper som egner seg til en rekke bruksområder. På grunn av den høye styrken, det lave karboninnholdet, den gode sveisbarheten og korrosjonsbestandigheten er den mye brukt i ulike bransjer.

Seamless Steel Tubes

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?