Skip to content

Service

Distribusjon

Distribusjonsnettverket vårt er utformet for å sikre at kundene våre har tilgang til produktene våre uansett hvor de befinner seg. Vi har et bredt nettverk av distributører som opererer i ulike regioner, slik at vi kan levere produktene våre til kundene raskt og effektivt.

Vi vet at tid er en viktig faktor i industrisektoren, og derfor har vi optimalisert distribusjonsprosessen vår for å gjøre den så rask og effektiv som mulig. Vi samarbeider tett med distributørene våre for å sikre at vi har alle produktene våre på lager, slik at kundene våre kan motta bestillingene sine uten forsinkelser.

Distribusjonsnettverket vårt støttes også av avanserte sporings- og logistikksystemer som gjør at vi kan spore produktene våre fra det øyeblikket de forlater produksjonsanlegget vårt til de når frem til bestemmelsesstedet. Det betyr at kundene våre kan være trygge på at bestillingene deres er på vei og kommer frem i tide.

Hos oss er vi opptatt av å levere produkter av høy kvalitet og eksepsjonell service til kundene våre. Distribusjonsnettverket vårt er bare én av måtene vi oppnår dette på. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har behov for sømløse stålrør eller hule stenger. Vårt team står klare til å hjelpe deg med alle dine produkt- og distribusjonsbehov.

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?