Skip to content

Service

Dokumentasjon

For å verifisere og bekrefte at produktene våre er produsert og levert i henhold til spesifikasjoner, lover og andre kontraktsspesifikke krav, leverer vi full dokumentasjon, sporbarhet og tester av alle våre produkter. Denne standarden omfatter blant annet et 3.1-sertifikat i henhold til EN10204, pakkelister, CMR og innkjøpsspesifikasjoner.

Sertifikat i henhold til EN10204

I henhold til kundenes krav leverer vi som standard et 3.1-sertifikat i henhold til EN10204, som sertifiserer produktene fra Tubes and Pipes. Sertifikatet gir en omfattende oversikt over stålets kjemiske og mekaniske egenskaper samt test- og inspeksjonsresultater. Sertifiseringsprosessen sikrer at alle våre stålprodukter oppfyller de høyeste bransjestandardene og at de er fullt sporbare fra råmateriale til ferdig produkt. Det komplette sertifikatprogrammet omfatter også 3.2-sertifisering med tredjepartskontroll. Les mer om disse testene som vi tilbyr våre kunder på siden Kvalitetskontroll og tester.

Full sporbarhet

Med vårt sporbarhetsprogram kan kundene våre alltid vite nøyaktig hvor hvert enkelt produkt befinner seg i løpet av bestillingsprosessen, og hele produktets historikk. Dette er en stor fordel, samtidig som vi har full sporbarhet fra rullingen til den endelige leveransen hos deg som kunde. Dette sikres av bestillingshistorikken vår, der vi kan se hele prosessen etter levering. Tubes and Pipes er opptatt av at kundene skal føle seg trygge og fullstendig informert til enhver tid.

Innkjøpsspesifikasjoner

I Tubes and Pipes liker vi å være sikre på alt vi gjør og produktene vi bruker, og vi forstår at kundene våre ønsker det samme. Det er nettopp derfor vi tilbyr innkjøpsspesifikasjoner til kundene våre. I en innkjøpsspesifikasjon viser vi hvilke egenskaper de (ulike) rørene har, for eksempel vekt, lengde, diameter, lengde, kvalitetsnormer, tilleggstester og (om nødvendig) sikkerhetskrav.

Lloyds-godkjente rør: ISO 9001-sertifikat

Lloyds godkjenning er en globalt anerkjent standard for marine- og offshoreapplikasjoner.

Hos Tubes and Pipes har vi rør som er sertifisert av Lloyds Register (LRQA) for ISO 9001. En sertifisering fra LRQA viser at vårt kvalitetsstyringssystem (QMS) følger en robust og globalt anerkjent tilnærming som fokuserer på kontinuerlig forbedring av prosessene våre og håndtering av forretningsrisiko for å oppfylle behovene og forventningene til våre kunder og andre interessenter. Rørene våre oppfyller denne standarden, noe som sikrer at de er egnet for bruk i disse krevende miljøene. Samtidig sikrer ISO 9001-sertifiseringen vår at vi opprettholder en streng kvalitetsstyringspraksis for kontinuerlig å forbedre driften og produktene våre.

I vårt stålleverandørselskap er vi opptatt av å levere produkter av høy kvalitet, eksepsjonell kundeservice og uslåelig verdi. Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om våre produkter, sertifiseringer og tjenester.

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?