Skip to content

Service

Kostnad Prisreduksjon

Som en ledende leverandør av sømløse stålrør forstår vi viktigheten av å tilby kundene våre produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Derfor er vi stolte av å kunne meddele at vi har iverksatt kostnadsbesparende tiltak for å redusere våre kostpriser.

Teamet vårt har jobbet utrettelig for å effektivisere produksjonsprosessene våre, forhandle frem bedre priser med leverandørene våre og optimalisere styringen av forsyningskjeden. Disse tiltakene har gjort det mulig for oss å redusere kostprisene samtidig som vi har opprettholdt det samme kvalitetsnivået som kundene våre forventer av oss.

Vi i Tubes and Pipes er opptatt av at disse kostnadsbesparelsene skal komme kundene våre til gode. Det betyr at du nå kan nyte godt av de samme sømløse stålrørene av høy kvalitet til enda mer konkurransedyktige priser. Kostnadsreduksjonen gjør oss enda mer konkurransedyktige på markedet, og vi er sikre på at kundene våre vil sette pris på fordelene ved vår innsats.

Vi er stolte av å yte eksepsjonell service, og våre kostnadsbesparende tiltak er bare én måte å vise vårt engasjement for kundene våre på. Vi tror at vi ved å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser kan hjelpe kundene våre til å lykkes med sin egen virksomhet.

Kostnadsreduksjonsprogrammet krever et tett samarbeid med kundene våre i flere avdelinger, for eksempel teknisk avdeling, produksjonsavdeling, produktutvikling etc., som alle skal veiledes av innkjøpsavdelingen hos våre kunder.

Ta kontakt med våre selgere eller send en e-post til: m.vanmeever@tubespipes.eu med en kort beskrivelse av dine produkter og ønsker, slik at den spesifikke produktspesialisten kan kontakte deg.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og kostnadseffektiv leverandør av sømløse stålrør, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre produkter, tjenester og kostnadsbesparende tiltak, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?