Skip to content

Service

Kvalitetsprogram for våre sømløse rør

Vi produserer våre sømløse stålrør i ulike stålkvaliteter slik at de kan brukes til ulike formål. Vi skiller mellom konstruksjons-, ingeniør- og trykkrør. Sømløse stålrør brukes på mange områder, og i Tubes and Pipes leverer vi alltid det som passer perfekt til kundens spesifikke prosjekt, innenfor det ønskede området.

Kvalitetsprogram

Kvalitetsprogrammet vårt starter med valg av de beste materialene, inkludert høykvalitetsstål som oppfyller de spesifikke kravene til hvert enkelt prosjekt. Våre stålkvaliteter spenner fra standard karbonstål og legert stål til spesialkvaliteter som høytemperaturstål og korrosjonsbestandig stål.

Når vi har valgt de riktige materialene, bruker vi avanserte produksjonsprosesser og toppmoderne utstyr for å sikre at våre sømløse stålrør oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og pålitelighet. Vi gjennomfører også omfattende testing og inspeksjoner på hvert trinn i produksjonsprosessen for å sikre at rørene våre oppfyller alle relevante bransjestandarder og forskrifter.

Vårt engasjement for kvalitet stopper ikke der. Vi leverer også komplett sporbarhetsdokumentasjon for alle våre sømløse stålrør, slik at du kan være trygg på at prosjektet ditt oppfyller alle myndighetskrav.

Hos oss mener vi at vårt engasjement for kvalitet skiller oss fra konkurrentene. Hvis du er på utkikk etter sømløse stålrør som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og pålitelighet, trenger du ikke lete lenger enn til oss. Kontakt oss i dag for å høre mer om våre produkter og tjenester.

Hos Tubes and Pipes streber vi etter å sikre kundene våre den beste kvaliteten, som også er tilpasset de prosjektspesifikke behovene. Det er nettopp derfor vi tilbyr følgende Euronorm-, Din- og stålkvaliteter til våre sømløse stålrør:

Euronorm

EN10210-1+2: Denne Euronormen spesifiserer de tekniske leveringsbetingelsene for varmebehandlede hulprofiler med sirkulær, kvadratisk, rektangulær og elliptisk form. Disse hulprofilene brukes i bygg- og anleggsvirksomhet, samt innen maskinteknikk og generelle tekniske anvendelser.

EN10216-3: Denne Euronormen spesifiserer de tekniske leveringsbetingelsene for sømløse stålrør til trykkpåkjent bruk i maskin- og generell ingeniørvirksomhet. Standarden dekker rør laget av finkornstål med spesifiserte egenskaper ved forhøyede temperaturer.

EN10297-1: Denne Euronormen spesifiserer de tekniske leveringsbetingelsene for sømløse sirkulære stålrør for mekaniske og generelle tekniske formål. Disse rørene er beregnet på bruk i applikasjoner der det kreves høy ytelse og pålitelighet.

EN 10305: Denne euronormen spesifiserer sømløse, kaldtrekkede stålrør som brukes i presisjonsapplikasjoner. Vi tilbyr et bredt utvalg av EN 10305-rør av høy kvalitet til bruksområder som bilkomponenter, hydrauliske og pneumatiske systemer, presisjonsinstrumenter og medisinsk utstyr.

Ved å følge disse Euronormene sikrer vi at våre sømløse stålrør oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og pålitelighet. Ved å bruke disse spesifikasjonene kan vi sikre at rørene våre oppfyller de spesifikke kravene til hvert enkelt prosjekt, og at de egner seg for bruk i et bredt spekter av bruksområder.

Vår forpliktelse til å følge disse Euronormene er bare én av mange måter vi viser vårt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet på. Hvis du har spørsmål om våre produkter eller tjenester, er du velkommen til å kontakte oss.

DIN

DIN2448 er en tysk standard som spesifiserer sømløse stålrør for generelle formål. Standarden dekker en rekke dimensjoner og materialer, inkludert karbonstålrør med en utvendig diameter fra 10,2 mm til 660 mm og en veggtykkelse fra 1,8 mm til 60 mm.

Hos oss er vi godt kjent med og følger spesifikasjonene i DIN2448. Vi bruker materialer av høy kvalitet og avanserte produksjonsprosesser for å sikre at våre sømløse stålrør oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og pålitelighet. Vi gjennomfører også omfattende tester og inspeksjoner for å sikre at rørene våre oppfyller alle relevante bransjestandarder og forskrifter.

Stålkvaliteter

Vi produserer våre sømløse stålrør i en rekke forskjellige stålkvaliteter, hver med sine egne unike egenskaper. Vi tilbyr blant annet følgende stålkvaliteter:

Karbonstål: Dette er en vanlig stålkvalitet som er kjent for sin styrke og holdbarhet. Karbonstålrør brukes ofte i høytemperatur- og høytrykksapplikasjoner, samt i generelle maskintekniske applikasjoner.

Eksempler på dette er:

Legert stål: Denne typen stål fremstilles ved å tilsette andre grunnstoffer, som krom, nikkel eller molybden, til karbonstål. Legerte stålrør er kjent for sin styrke og korrosjonsbestandighet, noe som gjør dem ideelle for bruk i tøffe miljøer.

Eksempler på dette er:

Rustfritt stål: Denne ståltypen inneholder en høy andel krom, noe som gir den utmerket korrosjonsbestandighet. Rør i rustfritt stål brukes ofte i applikasjoner der hygiene og renhet er viktig, for eksempel i næringsmiddel- og farmasøytisk industri.

Eksempler på dette er:

Duplex stål: Dette er en type rustfritt stål som inneholder en blanding av austenittiske og ferritiske faser, noe som gir det utmerket styrke og korrosjonsbestandighet. Rør av duplexstål brukes ofte i applikasjoner der det kreves høy styrke og korrosjonsbestandighet.

Eksempler på dette er:

Sømløse rør av nikkellegeringer: Denne typen sømløse rør er laget av nikkellegeringer som har utmerket korrosjonsbestandighet og høy temperaturstyrke. De brukes ofte i kjemisk prosessering, petrokjemisk industri, olje- og gassindustrien og i kraftproduksjon.

Sømløse titanrør: Denne typen sømløse rør er laget av titan, som har et høyt styrke/vekt-forhold, utmerket korrosjonsbestandighet og er biokompatibelt. Det brukes ofte i romfarts-, medisin- og kjemisk industri, samt i marine applikasjoner.

Ved å tilby en rekke ulike stålkvaliteter kan vi gi kundene våre rør som er skreddersydd til deres spesifikke behov og krav. Enten du trenger et rør som tåler høye temperaturer og trykk, eller et som er motstandsdyktig mot korrosjon og oksidasjon, har vi en stålkvalitet som dekker dine behov.

Tester

Vi tilbyr et bredt utvalg av tester for å sikre at kvaliteten på produktene våre oppfyller de spesifikasjonene som er etterspurt. Ved å tilby disse testene gir Tubes and Pipes våre kunder muligheten til å sikre kvaliteten på våre produkter og fjerne (potensielle) bekymringer fra våre kunder. Gå til siden Tester og kvalitetskontroll for mer informasjon om testene vi tilbyr.

Tubes and Pipes tilbyr mange muligheter, som f.eks:

For oss i Tubes and Pipes er kvalitetsprogrammet for våre sømløse rør svært viktig. Vil du vite mer om kvalitetsprogrammet vårt og hvordan det kan være til nytte for prosjektet ditt? Ta kontakt med våre selgere, de hjelper deg gjerne med din forespørsel. Avhengig av dine behov kan vi finne den best egnede løsningen for hvert enkelt prosjekt.

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?