Skip to content

Service

Tester og kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll

Tubes and Pipes er en ledende produsent av sømløse rør som har forpliktet seg til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Vi er dedikert til å levere sømløse rør som er bygget for å vare, og som sikrer pålitelig ytelse i selv de mest utfordrende industrielle bruksområder.

På våre toppmoderne anlegg produserer vi et bredt utvalg av sømløse rør som oppfyller de høyeste industristandardene. Vi bruker kun råmaterialer av høyeste kvalitet og tar i bruk banebrytende produksjonsteknikker for å sikre at produktene våre er av høyest mulig kvalitet.

Kvalitet er kjernen i alt vi gjør, og vi er stolte av å ha en rekke kvalitetskontrolltiltak på plass for å sikre at våre sømløse rør holder høyest mulig standard. Vi har et team av høyt kvalifiserte fagfolk som er dedikert til å sikre at alle aspekter av produksjonsprosessen overvåkes og kontrolleres nøye.

Kvalitetskontrollen begynner med grundig testing av råmaterialene våre, slik at vi sikrer at vi kun bruker materialer av høyest mulig kvalitet. Deretter overvåker vi nøye hvert trinn i produksjonsprosessen, fra den første smeltingen av råvarene til den endelige etterbehandlingen av rørene.

På hvert trinn i prosessen bruker vi avansert testutstyr for å sikre at rørene våre oppfyller de høyeste standardene for styrke, holdbarhet og ytelse. I tillegg gjennomgår rørene våre en rekke tilleggstester for å sikre at de oppfyller kundenes spesifikke krav, inkludert tester av kjemisk sammensetning, mikrostruktur og overflatefinish.

Hos oss er vi opptatt av å gi kundene våre best mulig service og support. Vi samarbeider tett med kundene våre for å sikre at vi forstår deres behov og krav fullt ut, og vi er opptatt av å levere skreddersydde løsninger som oppfyller deres spesifikke behov.

Tester

Vi er stolte av vår forpliktelse til å produsere rør som oppfyller de høyeste bransjestandardene for kvalitet og ytelse.

På produksjonsanlegget vårt utfører vi en rekke tester og kvalitetskontroller for å sikre at de sømløse rørene vi produserer, oppfyller de nødvendige spesifikasjonene. Noen av de ulike testene og kvalitetskontrollene vi utfører, er blant annet følgende:

Kjemisk analyse: Vi utfører en kjemisk analyse av råmaterialene våre for å sikre at de har den nødvendige sammensetningen for stålkvaliteten som produseres.

Ultralydtesting: Vi bruker ultralydtesting for å avdekke eventuelle innvendige defekter i rørene. Denne testen sikrer at rørene våre er fri for sprekker, hulrom eller andre feil som kan påvirke ytelsen.

Hydrostatisk testing: Vi utfører hydrostatisk testing for å sikre at rørene tåler det nødvendige trykket uten lekkasjer eller feil.

Mekanisk testing: Vi utfører ulike mekaniske tester som strekkfasthet, forlengelse og hardhetstester for å sikre at rørene har de nødvendige mekaniske egenskapene.

Ikke-destruktiv testing: Vi utfører også ikke-destruktive tester som visuell inspeksjon, magnetisk partikkelinspeksjon og fargepenetrantinspeksjon for å avdekke eventuelle overflatedefekter som kan påvirke rørets ytelse.

Inspeksjon av dimensjoner: Vi måler og inspiserer rørene for å sikre at de oppfyller de nødvendige dimensjonene og toleransene.

På produksjonsanlegget vårt er vi opptatt av å produsere rør som er av høyeste kvalitet og oppfyller de nødvendige spesifikasjonene. Vårt engasjement for kvalitet og ytelse er grunnen til at kundene våre stoler på at vi leverer de sømløse rørene de trenger for å få jobben gjort.

Takk for at du vurderer produktene våre, og vi ser frem til å samarbeide med deg. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre tester og kvalitetskontroller, er du velkommen til å kontakte oss.

Tester vi tilbyr

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?