Skip to content

Veniți să ne vizitați la Bauma 2022, în perioada 24-30 octombrie, la Messe München!

Abia așteptăm să ne întâlnim din nou la cel mai important târg mondial de mașini de construcții, mașini pentru materiale de construcții, mașini de minerit, vehicule de construcții și echipamente de construcții: Cea de-a 33-a ediție a BAUMA’S.

Toți jucătorii cheie. Toate inovațiile. Toate grupurile țintă. Toate tendințele. La bauma, experimentați întreaga industrie într-un singur loc. La nivel global. Și în întreaga sa dimensiune. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă: o imagine de ansamblu completă a industriei construcțiilor, a materialelor de construcții și a utilajelor miniere, acces la piețele existente și noi și contacte cu experți și factori de decizie cu o dorință pronunțată de a investi.

Fapte și cifre despre Bauma
Ce determină industria construcțiilor, a materialelor de construcții și a utilajelor miniere? De ani de zile, expozanții și vizitatorii găsesc răspunsuri la aceste întrebări la bauma – cel mai important târg de profil din lume. Cu gândul la viitor, oferim industriei internaționale o platformă comună pentru inovații profitabile, schimburi transfrontaliere și perspective de anvergură.

Ne puteți vizita la Bauma în Messe München și vă așteptăm cu drag să vă întâmpinăm în standul nostru! Vă vom ține la curent cu locul unde ne veți putea găsi cu exactitate la târg, dar deocamdată dorim să vă rugăm cu drag să rețineți data! Biletele online vor fi disponibile începând cu primăvara anului 2022.

 Sursă: Bauma

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.