Skip to content

CUT TO SIZE

Sømløse rør, sveisede rør, kaldtrekkede rør og hydraulikkrør, propellrør med pro- cessed ender, varmvalsede sømløse rør.

Sømløse rør og rørledninger, 24 timers service

Tubes & Pipes er mer enn bare en leverandør av sømløse rør. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å gi kundene våre et så omfattende produkttilbud som mulig. hos Tubes and Pipes bringer vi et bredt spekter av kunnskap, inkludert ingeniørdistribusjon av materialbehandlinger fra hele verden, hjem til deg.

Som eksklusiv fabrikkrepresentant kan vi tilby kundene våre akkurat det de ønsker og trenger. I kombinasjon med 24 timers service og valgfri levering neste dag, beviser vi at vår service er fullstendig fokusert på kundene våre. Dette kontinuerlige fokuset glemmer vi aldri og sørger for at vi tenker sammen med kundene våre.

Med vårt store lager kan vi sørge for at hastebestillinger blir levert i løpet av neste dag. Våre praktiske erfaringer har lært oss hvordan vi aktivt kan gå i dialog med kunden for å oppnå de beste og raskeste resultatene.

Vi ser frem til å møte deg og gleder oss til det kommende samarbeidet. Ta kontakt med oss slik at vi kan avtale en tid for å bli bedre kjent med hverandre. Hvis du sitter igjen med noen spørsmål, er du også velkommen til å kontakte oss; vi vil gjerne svare på alle spørsmålene dine.

Brosjyre

Skriv inn opplysningene dine her for å motta brosjyren på e-post.

    Vil du også melde deg på nyhetsbrevet?